Кетъринг

В зависимост от Вашите желания и предпочитания Ние ще създадем суши плата и ще ги доставим до местоположението на Вашето парти или събитие, за да го превърнем в още по-запомнящ се празник! Ние можем да Ви помогнем и за цялостната организация, а не просто ще донесем поръчаната от Вас храна. Защото нашата основна цел е Вие да се забавлявате и да сте спокойни, че ние ще се погрижим за всеки един детайл свързан с Вашето събитие.  

dish
sushi picknick

Ние можем да Ви предложим кетъринг за всеки вид събитие- коорпоративно и социално. Проектирали сме нашето кетъринг меню, така че да бъде лесно, разнообразно и за всеки бюджет. Ако имате въпроси относно  какви специфични съставки са включени в специалните ни рола или други храни, които предлагаме, моля консултирайте се с онлайн менюто ни на страница http://haikusushi.bg или се свържете с нас на тел.+ 359 8888 000 82. А докато сте на линия с наш представител, не забравяйте да попитате за оригиналните японски бири, които предлагаме със сушито!

 

Ако планирате делова среща, вечеря или каквато и да е специално събитие и искате да се насладите на вечерята заедно с гостите си, то ние можем да се грижим за храната, за да можете Вие да се съсредоточите върху останалата част от събитието.

Моля, направете поръчка най-малко 24 часа по-рано, като изпратите имейл office@haikusushi.bg , a ние след това ще се свържем с Вас за потвърждение.

sushi set

ПОЛИТИКA

Съществува минимална цена от 100 лв. за всички поръчки за кетъринг.

При поръчки до 300 лв. е необходимо да ни уведомите поне 24 часа предварително, а за поръчки над 300 лв. – поне 72 часа.

Ние знаем, колко важна и трудна може да се окаже организацията на едно събитие, затова ние Ви гарантираме освен перфектно приготвено суши, също така и доставка на време, и внимание към всеки един детайл. Нека да донесем екзотичните вкусове на Haiku Sushi на следващото Ви парти или събитие!

 

sushi set

ПЕРСОНАЛЕН SUSHI ГОТВАЧ

Ако искате да наемете някой от нашите готвачи за Вашето събитие, ние ще сме щастливи да удовлетворим молбата Ви. За да можем да Ви осигурим персонален готвач на суши, е необходимо минимум една седмица предварително да ни известите за желанието да се възползвате от тази наша услуга.

 

В зависимост от избраното от Вас меню и продължителността на събитието ще бъде изготвена индивидуална ценова оферта.  За да научите повече за това уникално и атрактивно преживяване, обадете се на тел. +359 8888 000 82 или отправете онлайн запитване: http://haikusushi.bg/

sushi set
sushi girl
Поръчай сега ! 0888 800 082